Dispositivos e acessórios
Seafood en papillote with saffron potatoes
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
water500 g
-
salt1 ½ tsp
-
new baby potatoes peeled and cut into halves (approx. 8)300 g
-
saffron2 pinches
-
firm white fish fillets (see Tips)4
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
vermouth (see Tips)20 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
frozen peas to taste50 - 80 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh mussels debearded and cleaned (see Tips)20
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
703.1 mg
Proteína
36.7 g
Energia
1315.5 kJ /
313.2 kcal
Gordura
12.8 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
11.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Chicken and warm potato salad
55min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Chilli crab pasta
35min
Ginger chicken wings
40min
Mango rice
35min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min