Dispositivos e acessórios
Seafood en papillote with saffron potatoes
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
water500 g
-
salt1 ½ tsp
-
new baby potatoes peeled and cut into halves (approx. 8)300 g
-
saffron2 pinches
-
firm white fish fillets (see Tips)4
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
vermouth (see Tips)20 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
frozen peas to taste50 - 80 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh mussels debearded and cleaned (see Tips)20
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
703.1 mg
Proteína
36.7 g
Energia
1315.5 kJ /
313.2 kcal
Gordura
12.8 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
11.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Floating islands
1h
Creamy Turkey Stew (TM6)
Nenhuma avaliação
Cream of mushroom soup
20min
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Cucumber soup with prawn skewers
Nenhuma avaliação
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25min
Mediterranean pasta salad
50min
Mushroom stroganoff
20min
Mushroom and bacon pasta
30min