Dispositivos e acessórios
Zucchini, Brie and basil soup
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters120 g
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut into quarters1
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
salted butter40 g
-
gluten free plain flour (see Tips)20 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces (3 cm)800 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
warm water600 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
Brie cheese cut into pieces (2 cm)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
751.5 mg
Proteína
9.7 g
Energia
1196.9 kJ /
284.9 kcal
Gordura
23 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
14.5 g
Hidratos de carbono
8.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Green goodness soup
10 min
Salt cod gratin
50 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Zucchini soup
25 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Curried carrot and ginger soup
40 min
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min