Zucchini, Brie and basil soup

Zucchini, Brie and basil soup

4.3 46 avaliações
Preparação 15min
Total 35min
6 portions

Ingredientes

  • brown onion cut into quarters
    120 g
  • garlic cloves
    2
  • leek white part only, cut into quarters
    1
  • fresh basil leaves only, plus extra for garnishing
    2 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • salted butter
    40 g
  • gluten free plain flour (see Tips)
    20 g
  • zucchini trimmed and cut into pieces (3 cm)
    800 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • warm water
    600 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • Brie cheese cut into pieces (2 cm)
    200 g

Nutrição por 1 portion

Energia 284.9 kcal / 1196.9 kJ
Proteína 9.7 g
Gordura 23 g
Hidratos de carbono 8.6 g
Fibra 3.5 g
Gordura saturada 14.5 g
Sódio 751.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...