Dispositivos e acessórios
Family beans
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder (optional)1 tsp
-
ground fennel seed½ tsp
-
olive oil50 g
-
canned black beans drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
tomato paste80 g
-
water200 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sour cream to serve (optional)
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
551.3 mg
Proteína
8.6 g
Energia
1069 kJ /
254.5 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
23.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Lentil moussaka
3h 30min
Mixed mushroom burgers
50min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Green goddess pizza
1h 30min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Hearty lentil chilli
50min
Smoky Mexican bean soup
35min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Lentil bolognese
30min