Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g butter, plus extra for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 1450 g water
- 320 g penne pasta
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated
- 340 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, cut into pieces
- 40 g plain flour
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp onion salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optional)
- 200 g sour cream
- 100 g frozen green peas, thawed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2571.3 kJ / 612.2 kcal
- Proteína
- 21.8 g
- Hidratos de carbono
- 47 g
- Gordura
- 35.6 g
- Gordura saturada
- 22.1 g
- Fibra
- 9.9 g
- Sódio
- 860.5 mg
Receitas alternativas
Black bean enchiladas
1h 20 phút
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Mushroom stroganoff
20min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 phút
Lentil moussaka
3h 30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Filo spinach slice
55min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Mushroom bolognaise
45min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min