
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g butter plus extra for greasing
- 100 g Parmesan cheese cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g mozzarella cheese cut into pieces (2-3 cm)
- 1450 g water
- 320 g penne pasta
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated
- 340 g marinated artichoke hearts drained and cut into quarters
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh mint leaves only, cut into pieces
- 40 g plain flour
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp onion salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optional)
- 200 g sour cream
- 100 g frozen green peas thawed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 612.2 kcal / 2571.3 kJ
- Proteína
- 21.8 g
- Gordura
- 35.6 g
- Hidratos de carbono
- 47 g
- Fibra
- 9.9 g
- Gordura saturada
- 22.1 g
- Sódio
- 860.5 mg
Receitas alternativas
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Lentil moussaka
3h 30min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Mushroom tart
50min
Black bean enchiladas
1h 20min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Risoni salad with artichoke and feta
25min