Dispositivos e acessórios
Beetroot gazpacho with horseradish créme
Preparação 10min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
Beetroot gazpacho
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)300 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water500 g
-
Lebanese cucumber cut into pieces1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice2 tbsp
-
water chilled100 g
-
sea salt to taste
-
ground white pepper to taste
Horseradish créme
-
natural yoghurt100 g
-
ground horseradish jarred1 - 2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
551 mg
Proteína
7.9 g
Energia
656.2 kJ /
156.2 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soups for all seasons
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sabayon
15min
Sunny gazpacho
25min
Raw cauliflower tabouli
30min
Orange and mango chia pudding
3h 15min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Asian-style fish fillets
30min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Creamed spinach
15min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min