Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water, chilled
- sea salt, to taste
- ground white pepper, to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish, jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 656.2 kJ / 156.2 kcal
- Proteína
- 7.9 g
- Hidratos de carbono
- 17 g
- Gordura
- 5.1 g
- Gordura saturada
- 2.6 g
- Fibra
- 4 g
- Sódio
- 551 mg
Receitas alternativas
Zucchini soup
25 min
Basil sorbet (palate cleanser)
10 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Green goodness soup
10 min
Baked pâté
3 Std.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Ratatouille
40 min
Beetroot soup with herb dumplings
1óra 10p
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Mushroom cappuccino
25 min