
Dispositivos e acessórios
Beetroot gazpacho with horseradish créme
Preparação 10min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
Beetroot gazpacho
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)300 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water500 g
-
Lebanese cucumber cut into pieces1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice2 tbsp
-
water chilled100 g
-
sea salt to taste
-
ground white pepper to taste
Horseradish créme
-
natural yoghurt100 g
-
ground horseradish jarred1 - 2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
156.2 kcal /
656.2 kJ
Proteína
7.9 g
Gordura
5.1 g
Hidratos de carbono
17 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
2.6 g
Sódio
551 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Soups for all seasons
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia