Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water, chilled
- sea salt, to taste
- ground white pepper, to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish, jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 656.2 kJ / 156.2 kcal
- Proteína
- 7.9 g
- Hidratos de carbono
- 17 g
- Gordura
- 5.1 g
- Gordura saturada
- 2.6 g
- Fibra
- 4 g
- Sódio
- 551 mg
Receitas alternativas
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Cucumber soup with prawn skewers
Nenhuma avaliação
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Classic zabaglione
15 Min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4h 50min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Sunny gazpacho
25 min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10 min
Guacamole with mango
10 Min
Basic vegetable stock
1 Std.
Green goodness soup
10 Min
Creamed spinach
15 Min