Dispositivos e acessórios
Beetroot gazpacho with horseradish créme
Preparação 10min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
Beetroot gazpacho
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)300 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water500 g
-
Lebanese cucumber cut into pieces1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice2 tbsp
-
water chilled100 g
-
sea salt to taste
-
ground white pepper to taste
Horseradish créme
-
natural yoghurt100 g
-
ground horseradish jarred1 - 2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
551 mg
Proteína
7.9 g
Energia
656.2 kJ /
156.2 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soups for all seasons
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Green goodness soup
10min
Cod with citrus butter
40min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Russian beetroot salad
1h 10min
Baba ghanoush
1h
Coconut and cinnamon teff porridge
30min
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Chicken liver pâté
2h 20min
Coconut matcha panna cotta
3h 50min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Mixed berry clafoutis
40min
Almond biscotti
3h 30min