Dispositivos e acessórios
Pear and blue cheese risotto
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1294.6 mg
Proteína
15.6 g
Energia
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Gordura
30.2 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
13.5 g
Hidratos de carbono
68.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Signature Risottos
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pasta alla puttanesca
35min
Zucchini soup
25min
Risotto verde (TM7/TM6)
30min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Risotto verde
45min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Zucchini and Bacon Risotto
35min
Milanese risotto
25min
Asparagus risotto
40min
Classic mushroom risotto
30min