Dispositivos e acessórios
Fennel, freekeh and orange salad
Preparação 25min
Total 2h 25min
6 portions
Ingredientes
-
sesame seeds1 tbsp
-
sunflower seeds30 g
-
raw cashew nuts40 g
-
hazelnuts, without skin40 g
-
sumac2 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
freekeh350 g
-
water1000 g
-
red onion thinly sliced, segments separated50 g
-
lemon juice1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
fennel bulb trimmed and cut into quarters400 g
-
oranges (approx. 150 g), peeled and segmented, segments cut into halves3
-
radishes (approx. 80 g), cut into halves and sliced4
-
orange juice (approx. 1 orange)60 g
-
macadamia oil30 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
237.2 mg
Proteína
10.5 g
Energia
1739.3 kJ /
414 kcal
Gordura
17.9 g
Fibra
12.3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hommus
15min
Beetroot salad
10min
Vegetarian sausage rolls
40min
Thai-style fish cakes
30min
Asian-style fish fillets
30min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Basil pesto
10min
Minestrone
40min
Raspberry and lemon flan
1h
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Fresh fennel salad
10min
Sweet potato and grain salad
1h 30min