
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
200
g red onion cut into halves
ou 200 g brown onion cut into halves - 20 g garlic cloves
- 1 fresh red chilli deseeded, if preferred, adjust to taste
- 10 g olive oil
-
750
g tomatoes cut into pieces
ou 750 g canned whole tomatoes - 200 g mixed capsicum (e.g. red and green), cut into thin strips (approx. 2 cm long)
- 1 - 1 ½ tsp salt
- 150 g canned sweet corn kernels rinsed and drained
- 500 g canned kidney beans rinsed and drained (approx. 800 g before draining)
-
6
vegetarian soy and mushroom sausages (450-600 g)
ou 6 vegetarian sausages of your choice -
3 - 4
sprigs fresh coriander leaves only
ou 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 418 kcal / 1745 kJ
- Proteína
- 24 g
- Gordura
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 27 g
- Fibra
- 13.3 g
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