Dispositivos e acessórios
Vegetarian chilli
Preparação 25min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
200 g brown onion, cut into halvesred onion cut into halves200 g
-
garlic cloves20 g
-
fresh red chilli deseeded, if preferred, adjust to taste1
-
olive oil10 g
-
750 g canned whole tomatoestomatoes cut into pieces750 g
-
mixed capsicum (e.g. red and green), cut into thin strips (approx. 2 cm long)200 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained150 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 800 g before draining)500 g
-
6 vegetarian sausages, of your choicevegetarian soy and mushroom sausages (450-600 g)6
-
3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves onlyfresh coriander leaves only3 - 4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1745 kJ /
418 kcal
Gordura
21 g
Fibra
13.3 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegetarian chilli
35min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Vegetable pilaf
1h
Vegetable chilli
50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Hearty lentil chilli
50min
Caribbean curry
40min
Pulse and pumpkin curry
30min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Tomato and lentil dahl
35min
Potato and green pea curry
50min