Dispositivos e acessórios
Gluten free rough puff pastry
Preparação 15min
Total 1h 15min
900 g
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm) and frozen300 g
-
potato starch140 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting140 g
-
brown rice flour (see Tips)50 g
-
millet flour (see Tips)50 g
-
xanthan gum2 tsp
-
guar gum (see Tips)¼ tsp
-
salt1 tsp
-
chilled water180 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 900 g
Sódio
2566.7 mg
Proteína
24.1 g
Energia
15022.2 kJ /
3590.4 kcal
Gordura
252.2 g
Fibra
20.2 g
Gordura saturada
155.5 g
Hidratos de carbono
317.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Gluten free fruit mince pies
1h 15min
Gluten free plain flour
5min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free flatbreads
40min
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min