Mushroom-stuffed mushrooms

Mushroom-stuffed mushrooms

4.6 49 avaliações
Preparação 20min
Total 50min
4 portions

Ingredientes

  • fresh cup mushrooms brushed clean (stems removed and reserved)
    16
  • blanched almonds
    20 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • butter
    40 g
  • olive oil
    20 g
  • eschalots cut into quarters
    60 g
  • garlic clove
    1
  • egg
    1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    ½ bunch
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches

Nutrição por 1 portion

Energia 262.6 kcal / 1102.9 kJ
Proteína 10.1 g
Gordura 23.2 g
Hidratos de carbono 1.2 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 9.1 g
Sódio 523.5 mg

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