Dispositivos e acessórios
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Preparação 20min
Total 45min
12 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
197.4 mg
Proteína
4.9 g
Energia
786.5 kJ /
187.3 kcal
Gordura
15.5 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
6.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Tea
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Black forest pavlova stack
5h 30min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Caesar salad dressing
10min
Sour cream pastry
25min
Chunky basil pesto dip
10min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Ricotta gnocchi
2h
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Vitality truffles
25min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min