Dispositivos e acessórios
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
Preparação 15min
Total 15min
900 g
Ingredientes
-
blanched almonds100 g
-
celery stalks cut in 3 pieces100 g
-
red onions quartered80 g
-
fresh dill leaves5 g
-
cooked chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
ripe avocado cut in pieces (3 cm)1
-
lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
nutritional yeast flakes1 Tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
smoked paprika2 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 40 g
Sódio
95.6 mg
Proteína
6.1 g
Energia
538.1 kJ /
128.6 kcal
Gordura
5 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
16.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Afternoon Tea
15 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Family Table
65 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Seitan Chilli
25 Min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Vegan Burger
5 Std.
Chickpea Pancakes
20 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min