Dispositivos e acessórios
Vegetable Oat Bake
Preparação 30min
Total 1h 15min
9 pieces
Ingredientes
-
linseeds20 g
-
water6 Tbsp
-
red onions quartered120 g
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
gluten-free oats200 g
-
walnut halves50 g
-
pumpkin seeds plus 2 Tbsp for sprinkling40 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
almond milk120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
244 mg
Proteína
7 g
Energia
983 kJ /
236 kcal
Gordura
13 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Courgette and Cocoa Cake
24h
Colourful Quinoa Salad
40min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Courgette and Carrot Loaf
45min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Quinoa Broth
35min