Dispositivos e acessórios
Vegetable Oat Bake
Preparação 30min
Total 1h 15min
9 pieces
Ingredientes
-
linseeds20 g
-
water6 Tbsp
-
red onions quartered120 g
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
gluten-free oats200 g
-
walnut halves50 g
-
pumpkin seeds plus 2 Tbsp for sprinkling40 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
almond milk120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
244 mg
Proteína
7 g
Energia
983 kJ /
236 kcal
Gordura
13 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Buckwheat Porridge
25min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Beetroot and Kale Pizza
2h
Quinoa and Carrot Bites
30min
Chickpea Pancakes
20min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Almond and Coconut Corners
1h 20min
Sweet Potato Curry
30min
Sugar Free Banana Bread
1h 15min