Dispositivos e acessórios
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
Preparação 10min
Total 1h 20min
8 pieces
Ingredientes
-
potatoes medium sized (approx. 1350 g)8
-
soya mince (granules)150 g
-
water for soaking
-
grated mozzarella100 g
-
Cheddar cheese (mature), cut in pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
courgettes cut in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
white wine50 g
-
soy sauce25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh spinach leaves70 g
-
pine nuts20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
17.9 g
Energia
1314 kJ /
314 kcal
Gordura
10.9 g
Hidratos de carbono
36.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Mushroom-filled Buns
1h 20min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Potato Curry
12h 50min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Vegetable Stroganoff
30min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min