![Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1429CC78-67C9-4FE8-9D77-39C9EA14B4A0/Derivates/ec6f5f91-3837-4bd2-99e3-36ba2265071b.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 500 g cauliflower florets (2 cm)
- 250 g dried fettuccine
- 20 g extra virgin olive oil, plus ½ Tbsp for drizzling
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 30 g nutritional yeast flakes
- 300 g almond milk or non-dairy milk of choice
- 15 g lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1929 kJ / 460 kcal
- Proteína
- 17.5 g
- Hidratos de carbono
- 55.2 g
- Gordura
- 17.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1óra 30p
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Macaroni Bake
55min
Potato Curry
12sa 50 dk
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Veggie-packed Vegan Pizza
1óra 30p
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2óra 15p
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min