Dispositivos e acessórios
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
blanched hazelnuts50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
cauliflower florets (2 cm)500 g
-
dried fettuccine250 g
-
extra virgin olive oil plus ½ Tbsp for drizzling20 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
nutritional yeast flakes30 g
-
almond milk or non-dairy milk of choice300 g
-
lemon juice15 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17.5 g
Energia
1929 kJ /
460 kcal
Gordura
17.5 g
Hidratos de carbono
55.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate Spring
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Macaroni Bake
55min
Potato Curry
12h 50min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Vegetable Stroganoff
30min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min