
Dispositivos e acessórios
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
blanched hazelnuts50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
cauliflower florets (2 cm)500 g
-
dried fettuccine250 g
-
extra virgin olive oil plus ½ Tbsp for drizzling20 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
nutritional yeast flakes30 g
-
almond milk or non-dairy milk of choice300 g
-
lemon juice15 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Nutrição por 1 portion
Energia
460 kcal /
1929 kJ
Proteína
17.5 g
Gordura
17.5 g
Hidratos de carbono
55.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Celebrate Spring
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda