Dispositivos e acessórios
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
Preparação 25min
Total 1h 10min
6 slices
Ingredientes
Gluten-free Pastry
-
almond flour (see tip)150 g
-
buckwheat flour120 g
-
dried parsley1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground linseed1 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
water4 ½ Tbsp
Filling
-
tinned artichoke hearts drained, halved240 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, roughly chopped100 g
-
fresh baby spinach50 g
-
fresh basil leaves5 sprigs
-
nutritional yeast flakes3 Tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
firm tofu pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces400 g
-
almond milk1 Tbsp
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
741.7 mg
Proteína
27.3 g
Energia
2011.7 kJ /
480.8 kcal
Gordura
27 g
Fibra
12.3 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
41.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Vegan Burger
5h
Chickpea Pancakes
20min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Vegan Brownies
2h 40min