Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gluten-free Pastry
- 150 g almond flour (see tip)
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp ground linseed
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 4 ½ Tbsp water
Filling
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, halved
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, roughly chopped
- 50 g fresh baby spinach
- 5 sprigs fresh basil leaves
- 3 Tbsp nutritional yeast flakes
- 1 tsp dried oregano
- 1 pinch dried chilli flakes
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g firm tofu, pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces
- 1 Tbsp almond milk
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 2011.7 kJ / 480.8 kcal
- Proteína
- 27.3 g
- Hidratos de carbono
- 41.8 g
- Gordura
- 27 g
- Gordura saturada
- 2.8 g
- Fibra
- 12.3 g
- Sódio
- 741.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Chickpea Pancakes
20 Min
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
Vegan Burger
5 Std.
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.