Dispositivos e acessórios
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
Preparação 15min
Total 14h 45min
4 portions
Ingredientes
-
yellow split peas150 g
-
garlic cloves halved2
-
olive oil20 g
-
onions cut in wedges200 g
-
ground cumin3 tsp
-
ground coriander3 tsp
-
garam masala1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)300 - 350 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh coriander leaves roughly chopped5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
2412.4 mg
Proteína
48.5 g
Energia
4262.6 kJ /
1018.8 kcal
Gordura
26.2 g
Fibra
62.1 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
123.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cook Mode
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50min
Yasai miso ramen
35min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Leftover Vegetable Houmous
10min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h