Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g eggplant, cut into pieces (3 cm)
- sea salt, to sprinkle
Polenta
- 80 g Gruyère cheese, cut into pieces
- 80 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 900 g water
- 200 g polenta
- 90 g unsalted butter, cut into pieces
Vegetable ragù
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 - 3 garlic cloves
- 180 g red onion, halved
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g red wine
- 2 tsp dried rosemary
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 1 zucchini, medium and cut into pieces
- 2 Roma tomatoes, cut into quarters and deseeded
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2152.2 kJ / 514.4 kcal
- Proteína
- 17.7 g
- Hidratos de carbono
- 24.8 g
- Gordura
- 37.2 g
- Gordura saturada
- 20.3 g
- Fibra
- 6 g
- Sódio
- 1026.4 mg
Receitas alternativas
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min