Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 130 g freekeh
- 500 g filtered water, plus extra for soaking
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g pickled capers
- 50 g pine nuts
- 50 g walnuts
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 tsp nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 3 capsicums (any colour), cut into halves and deseeded
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Proteína
- 13.4 g
- Hidratos de carbono
- 33 g
- Gordura
- 21.9 g
- Fibra
- 9.6 g
Receitas alternativas
Lentil bolognese
30min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25 min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Vegetarian chilli
35min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Millet cashew stir-fry
30min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Hoisin tofu with brown rice
50 mnt
Hearty lentil chilli
50 mnt