Dispositivos e acessórios
Gougères
Preparação 15min
Total 55min
40 portions
Ingredientes
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
Parmesan cut into pieces (3 cm)60 g
-
water190 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour125 g
-
cayenne pepper1 pinch
-
eggs4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.1 g
Energia
203.2 kJ /
48.4 kcal
Gordura
3.4 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
2.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate summer with Nico Moretti
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Emmental Gougères
50min
Tarte tatin
2h
Beurre blanc
15min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Parmesan gelato
4h 30min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1h 35min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h