
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 380 g plain flour plus extra to dust
- 170 g unsalted butter cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 100 g chilled water
Pork filling
- 4 sprigs fresh parsley leaves only
- 900 g pork meat, sinew free cut into cubes (2 cm), partially frozen
- 2 tsp sea salt to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 20 g brandy
- 100 g button mushrooms sliced
- 20 g shelled pistachios (optional)
Assembly
- butter to grease
- 300 g rindless bacon rashers (see Tips)
- 1 egg lightly beaten
Jelly
- 6 titanium strength gelatine leaves
- 200 g Madeira wine (see Tips)
- 130 g water
- 30 g pure maple syrup
- 1 tsp white wine vinegar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 447.6 kcal / 1879.9 kJ
- Proteína
- 32.9 g
- Gordura
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 33.8 g
- Fibra
- 1.5 g
- Gordura saturada
- 10.9 g
- Sódio
- 1091.1 mg
Receitas alternativas
Steamed Molotof
30min
Custard horns
1h 45min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Cream of tomato soup
25min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40min
Roselle Jelly
35min
Yoghurt soup cups
1h 10min
Poppy seed strudel with crumble topping
3h 15min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Brandy butter
10min
Currywurst Sauce
30min
Mango sago pudding
35min