
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gruyère gevulde zalmburger
- 80 g wit brood in stukken
- 15 g olijfolie
- 50 g boter in stukken
- 350 g bloemige aardappelen geschild, in blokjes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tl zout en meer naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper en meer naar smaak
- 30 g lente-ui in stukken
- 350 g verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)
- 80 g Gruyère kaas in 8 stukken
Sla
- 120 g gemengde jonge bladsla
- 100 g cherry tomaten gehalveerd
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 1 el olijfolie
- ½ el balsamico azijn
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 525 kcal / 2197 kJ
- Proteína
- 27 g
- Gordura
- 34 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Fibra
- 2.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Zijden tofu cheesecake
Nenhuma avaliação
Zalm met waterkerskorst
Nenhuma avaliação
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nenhuma avaliação
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Steak Stroganoff
45min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Griekse varkensstoofpot
45min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Rundvlees Stroganoff
1h