Dispositivos e acessórios
Vegan carrot cake with orange frosting
Preparação 15min
Total 2h 5min
12 portions
Ingredientes
Carrot cake
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
boiling water110 g
-
flaxmeal (see Tips)15 g
-
walnuts150 g
-
carrots cut into pieces280 g
-
sultanas60 g
-
Rapadura sugar160 g
-
banana cut into pieces1
-
wholemeal self-raising flour250 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
plant-based milk of choice30 g
Orange frosting
-
raw cacao butter100 g
-
arrowroot flour1 tbsp
-
pure maple syrup40 g
-
plant-based milk of choice80 g
-
vanilla bean paste3 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
vegan butter (see Tips)40 g
-
orange zest only, no white pith1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.1 g
Energia
1362.8 kJ /
324.5 kcal
Gordura
17.9 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
36.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan mayonnaise
15min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Leek quiche
1h 20min
Raw strawberry cheesecake
7h 45min
Vegan custard
15min
Tofu scramble
25min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min