Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Carrot cake
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 110 g boiling water
- 15 g flaxmeal (see Tips)
- 150 g walnuts
- 280 g carrots, cut into pieces
- 60 g sultanas
- 160 g Rapadura sugar
- 1 banana, cut into pieces
- 250 g wholemeal self-raising flour
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp vanilla bean paste (see Tips)
- 30 g plant-based milk of choice
Orange frosting
- 100 g raw cacao butter
- 1 tbsp arrowroot flour
- 40 g pure maple syrup
- 80 g plant-based milk of choice
- 3 tsp vanilla bean paste
- 1 - 2 pinches salt
- 40 g vegan butter (see Tips)
- 1 orange, zest only, no white pith
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1362.8 kJ / 324.5 kcal
- Proteína
- 3.1 g
- Hidratos de carbono
- 36.1 g
- Gordura
- 17.9 g
- Fibra
- 5 g
Receitas alternativas
Tofu chocolate ice cream
6h 10min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Raw pineapple and turmeric cake
5 godz. 20 min
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan Turkish delight cheesecake
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Cashew pouring cream
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Cashew cheddar cheese
3h 10min
Breakfast sausages
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Vegan Christmas cake
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Thai tofu and sweet potato cakes
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