
Dispositivos e acessórios
Asparagus and saffron risotto
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Nutrição por 1 portion
Energia
427.9 kcal /
1790.4 kJ
Proteína
9.1 g
Gordura
10.9 g
Hidratos de carbono
71.2 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
3.1 g
Sódio
505.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia