Dispositivos e acessórios
Asparagus and saffron risotto
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
505.9 mg
Proteína
9.1 g
Energia
1790.4 kJ /
427.9 kcal
Gordura
10.9 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
71.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
10h 55min
Mixed grain risotto
1h 25min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40min
Porcini mushroom risotto
35min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Milanese risotto
25min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Asparagus risotto
40min