
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Roasted cauliflower
- 1 large cauliflower (approx. 865 g), with leaves
- extra virgin olive oil spray
- 2 kale leaves stalks removed and leaves torn into large pieces
- 3 tbsp nuts and/or seeds of choice
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp paprika
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp ground cumin
Parsley sauce
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest cut into 4 cm strips, no white pith
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ - 1 lemon juice only, to taste
- sea salt to season
Cauliflower hommus
- 1 garlic clove
- 4 ice cubes
- 50 g extra virgin olive oil
- 80 g tahini
- ½ - 1 lemon juice only, to taste
- sea salt to taste
- black sesame seeds to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 494.3 kcal / 2076 kJ
- Proteína
- 11 g
- Gordura
- 44.6 g
- Hidratos de carbono
- 9.8 g
- Fibra
- 9.5 g
- Gordura saturada
- 6.1 g
- Sódio
- 785.6 mg
Receitas alternativas
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Warm satay bowl
1h 10min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min