Dispositivos e acessórios
Thai watermelon salad
Preparação 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
Cucumber and radish pickle
-
eschalot1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh red chilli trimmed and cut into pieces1
-
garlic clove1
-
rice wine vinegar70 g
-
lime juice20 g
-
caster sugar20 g
-
sea salt½ tsp
-
radishes trimmed and thinly sliced4
-
Lebanese cucumber thinly sliced1
Coriander dressing
-
fresh coriander leaves only1 bunch
-
coconut cream100 g
-
lime juice20 g
-
fish sauce or gluten free soy sauce2 tsp
-
makrut lime leaves2
Salted cashews
-
caster sugar2 tsp
-
sea salt½ tsp
-
sesame seeds black and white2 tsp
-
raw cashews100 g
-
sesame oil1 tsp
Salad
-
watermelon rind removed and cut into wedges (see Tips)1000 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
fresh red chilli trimmed and sliced, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
369.6 mg
Proteína
5.4 g
Energia
837.2 kJ /
200.1 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
26.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Pickled red onions
1h 50min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min