Versões compatíveis
Five spice chicken with asparagus and pea salad
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Proteína
- 50.5 g
- Hidratos de carbono
- 8.5 g
- Gordura
- 44.5 g
- Gordura saturada
- 12.1 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sódio
- 720.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Red pesto chicken salad
35 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1j 30 menit
Family chicken galette
1h 55min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Grilled potato salad with pangrattato
40 min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
LCHF chicken Kyivs
40 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 Min