Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza dough
- 220 g water
- 1 tsp caster sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tsp sea salt
Pork topping
- 10 g peanut oil
- 20 g sesame oil
- 500 g pork mince
- 60 g sugar
- 10 g fish sauce
- 2 pinches ground black pepper
- 2 eschalots
- 1 garlic clove
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised and cut into pieces
- 20 g soy sauce
Pickled carrot
- 100 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
- 2 carrots, peeled into ribbons
Assembly
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 15 g pork crackling, to serve
- semolina, to dust
- 150 g chicken liver pâté (see Tips)
- ¼ cucumber, cut into thin slices
- 20 slices pickled jalapeño chillies, retaining 2 tbsp of pickling liquid
- 1 fresh long red chilli, trimmed and sliced to serve
- 12 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5130.3 kJ / 1226.2 kcal
- Proteína
- 40.3 g
- Hidratos de carbono
- 126.7 g
- Gordura
- 62.2 g
- Gordura saturada
- 17.5 g
- Fibra
- 8.6 g
- Sódio
- 1563.3 mg
Receitas alternativas
Korean bao beef sliders
2h 10min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min
Barbecued pork ribs
28h 10min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Prawn Laksa
Nenhuma avaliação
Korean fried chicken
4h
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 Std. 10 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
55min
Freeform bread with filling
1h 35min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min