Dispositivos e acessórios
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Preparação 5min
Total 25min
280 g
Ingredientes
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 280 g
Sódio
1212.1 mg
Proteína
16.5 g
Energia
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Gordura
121 g
Fibra
34.5 g
Gordura saturada
13.6 g
Hidratos de carbono
80.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Artichokes in Oil
Keine Bewertungen
Chilli crunch (TM6)
30 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 Std. 10 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 Std. 50 Min
Pears in orange syrup
45 Min
Hollandaise
15 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
French onion dip
45 Min