
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi to serve (see Tips)
- lettuce leaves of choice to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 902.4 kcal / 3775.8 kJ
- Proteína
- 55.4 g
- Gordura
- 66.9 g
- Hidratos de carbono
- 16.8 g
- Fibra
- 0.8 g
- Gordura saturada
- 20.6 g
- Sódio
- 3255.6 mg
Receitas alternativas
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1h
Sweet and sour pork ribs
40min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h