Dispositivos e acessórios
Korean Bo ssam
Preparação 10min
Total 29h 20min
6 portions
Ingredientes
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3255.6 mg
Proteína
55.4 g
Energia
3775.8 kJ /
902.4 kcal
Gordura
66.9 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
20.6 g
Hidratos de carbono
16.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Thai beef salad
1h 15min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35min
Coconut fish curry
1h 10min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h