Dispositivos e acessórios
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
Preparação 20min
Total 40min
10 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
raw beetroots peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)2
-
sweet corn cobs husks and silks removed2
-
frozen peas400 g
-
Chinese cabbage (wombok) (approx. 260 g), cut into pieces (5 cm)¼
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only (see Tips), plus extra (optional) for garnishing2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
sour cream100 g
-
lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
white pepper plus extra to season¼ tsp
-
cauliflower (approx. 400 g), cut into pieces (5 cm)½
-
apple cider vinegar for sprinkling
-
Lebanese cucumbers 1 peeled into ribbons, 1 cut into cubes (1 cm)2
-
radishes trimmed and cut into thin slices4
-
cherry tomatoes cut into halves4 - 5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
259.8 mg
Proteína
6 g
Energia
938.5 kJ /
223.5 kcal
Gordura
15.4 g
Fibra
7.1 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
12.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Retro
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Impossible coconut pie
1h 30min
Orange, hazelnut and coconut balls
2h 10min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Cauliflower mash
25min
Veal pizzaiola
40min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Zucchini slice
45min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min