Dispositivos e acessórios
Grand Marnier® soufflé
Preparação 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
81.5 mg
Proteína
7 g
Energia
1365.5 kJ /
325 kcal
Gordura
17.6 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
10.6 g
Hidratos de carbono
35.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Coffee semifreddo
6h 30min
Oysters with lime granita
5min
Crème brûlée
7h
Raspberry soufflés
1h 35min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Paris Brest
6h 40min
Sabayon
15min
Smashed pea and bean dip
30min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Classic lemon tart
3h 10min