Dispositivos e acessórios
Grand Marnier® soufflé
Preparação 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
81.5 mg
Proteína
7 g
Energia
1365.5 kJ /
325 kcal
Gordura
17.6 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
10.6 g
Hidratos de carbono
35.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Meatballs with Romesco sauce
1 Std. 40 Min
Mushroom pâté
1 Std. 15 Min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Champagne crème brûlée
2 Std. 25 Min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Chocolate mousse
1 Std. 10 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Sabayon
15 Min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Aperol spritz sorbet
8 Std. 20 Min
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min