![Kerst stol Kerst stol](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD41FAF3-A64F-45F2-A970-1F8F54E55584/Derivates/F22094E0-F195-40CF-B082-EAF1B58E5DE0.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Stol
- 80 g gedroogde vruchten mengeling, in kleine stukken
- 40 g rozijnen
- 40 g krenten
-
80
g rum
ou 80 g brandy - ½ citroen, enkel de zeste, geen wit
- 80 g zachte boter
- 70 g basterdsuiker
- 90 g volle melk
- 60 g water
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier, van medium ei (53-63 g)
-
30
g verse gist, verkruimeld
ou 1 el gedroogde gist - 1 tl natuurlijk amandel extract
- 550 g bloem, en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen
- 20 g amandelvlokken
Glazuur
- 180 g suiker
- 20 - 40 g citroensap
- Nutrição
- por 1 sneetje
- Energia
- 1625 kJ / 387 kcal
- Proteína
- 7.3 g
- Hidratos de carbono
- 67 g
- Gordura
- 8.5 g
- Fibra
- 2.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Gebakken spinazie met eieren
40min
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
Shortbread karamel gezouten boter
2 godz. 25 min
Peren in rode wijn
5j
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Plakje marmercake met perzikvulling
Nenhuma avaliação
Bessenjamtaart
2h 35 min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Baguette / Stokbrood
3h 45min