Kerst stol

Kerst stol

2.0 1 avaliação
Preparação 20min
Total 2h 20min
12 sneetjes

Ingredientes

Stol
  • gedroogde vruchten mengeling in kleine stukken
    80 g
  • rozijnen
    40 g
  • krenten
    40 g
  • rum
    80 g
    80 g brandy
  • citroen enkel de zeste, geen wit
    ½
  • zachte boter
    80 g
  • basterdsuiker
    70 g
  • volle melk
    90 g
  • water
    60 g
  • ei, medium (53-63 g)
    1
  • eierdooier van medium ei (53-63 g)
    1
  • verse gist verkruimeld
    30 g
    1 el gedroogde gist
  • natuurlijk amandel extract
    1 tl
  • bloem en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen
    550 g
  • amandelvlokken
    20 g
Glazuur
  • suiker
    180 g
  • citroensap
    20 - 40 g

Nutrição por 1 sneetje

Energia 387 kcal / 1625 kJ
Proteína 7.3 g
Gordura 8.5 g
Hidratos de carbono 67 g
Fibra 2.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...