
Dispositivos e acessórios
Kerst stol
Preparação 20min
Total 2h 20min
12 sneetjes
Ingredientes
Stol
-
gedroogde vruchten mengeling in kleine stukken80 g
-
rozijnen40 g
-
krenten40 g
-
rum80 g
-
citroen enkel de zeste, geen wit½
-
zachte boter80 g
-
basterdsuiker70 g
-
volle melk90 g
-
water60 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier van medium ei (53-63 g)1
-
verse gist verkruimeld30 g
-
natuurlijk amandel extract1 tl
-
bloem en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen550 g
-
amandelvlokken20 g
Glazuur
-
suiker180 g
-
citroensap20 - 40 g
Nutrição por 1 sneetje
Energia
387 kcal /
1625 kJ
Proteína
7.3 g
Gordura
8.5 g
Hidratos de carbono
67 g
Fibra
2.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Feesttafel
9 Receitas
Benelux
Benelux