Dispositivos e acessórios
Vanillevla met rabarber
Preparação 5min
Total 50min
8 portie
Ingredientes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten
-
bloem60 g
-
kristalsuiker150 g
-
melk200 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
eieren3
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
rabarber in stukken gesneden (2-3 cm)200 - 250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
4.7 g
Energia
983.8 kJ /
235.1 kcal
Gordura
11.9 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Speculoos druiven tiramisu
1h
Garnaalkroketten
Nenhuma avaliação
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Rijstschotel met appelen
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nenhuma avaliação
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Nenhuma avaliação
Tiramisu met chocolade en chili
Nenhuma avaliação
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Mexicaanse limoensoep
40min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min