Dispositivos e acessórios
Fig and apricot tea bread
Preparação 15min
Total 1h 30min
12 pieces
Ingredientes
-
oil for greasing
-
pecan nuts150 g
-
dried apricots120 g
-
dried figs120 g
-
sultanas100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
brewed earl grey tea (see Tips)280 g
-
light brown sugar50 g
-
sea salt1 pinch
-
plain flour240 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
milk2 tbsp
-
egg1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
65.9 mg
Proteína
4.8 g
Energia
1071.8 kJ /
256.2 kcal
Gordura
9.8 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
40.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Baked honey cheesecake
4h 20min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Citrus marmalade
2h 20min
Ginger bundt cake
1h
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Zucchini slice
45min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Healthy biscuits
35min
Hearty seven vegetable soup
30min