Dispositivos e acessórios
Fig and apricot tea bread
Preparação 15min
Total 1h 30min
12 pieces
Ingredientes
-
oil for greasing
-
pecan nuts150 g
-
dried apricots120 g
-
dried figs120 g
-
sultanas100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
brewed earl grey tea (see Tips)280 g
-
light brown sugar50 g
-
sea salt1 pinch
-
plain flour240 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
milk2 tbsp
-
egg1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
65.9 mg
Proteína
4.8 g
Energia
1071.8 kJ /
256.2 kcal
Gordura
9.8 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
40.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vitality truffles
25min
Apple cake
1h
Baked honey cheesecake
4h 20min
Pepita almond Florentines
1h
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Zucchini slice
45min
Apple tea cakes
1h 10min
Apple and date cake
1h 30min
Date and nut loaf
1h 20min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Orange and almond cake
2h 20min
Caribbean carrot cake
2h 10min