Dispositivos e acessórios
Leek and cheddar pudding
Preparação 15min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for greasing30 g
-
sourdough bread (day old), cut into slices (1.5 cm)650 g
-
tasty cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
leeks white and light green parts only (approx. 350 g), cut into slices3
-
fresh baby spinach60 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
eggs6
-
milk350 g
-
sour cream300 g
-
Dijon mustard2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
988.2 mg
Proteína
26.7 g
Energia
2897.7 kJ /
689.9 kcal
Gordura
39.2 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
22.2 g
Hidratos de carbono
56 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mushroom croustade
1h 35min
Cherry clafoutis
1h 5min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
White fish and lemon risotto
30min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Minestrone
40min
Bubble and squeak soup
35min
Beetroot risotto
35min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Lemon and coconut blondies
40min
Classic mushroom risotto
30min