Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Lamb Loin Roll
- 30 g olive oil
- 10 g Dijon mustard
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 4 lamb loins, boneless (approx. 120 g each)
- 500 g water
- 500 g sweet potatoes, diced (3 cm)
- 500 g black salsify, peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)
- 4 slices white sandwich bread (approx. 200 g)
Sauce and Finalisation
- 40 g unsalted butter, soft
- 40 g plain flour
- 50 g cream
- 50 g milk
-
1
meat stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- oil, for frying
- 2 sprigs fresh thyme, for garnishing (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3682 kJ / 879 kcal
- Proteína
- 34 g
- Hidratos de carbono
- 72 g
- Gordura
- 44 g
- Fibra
- 29 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Basque Chicken
1h 10min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Nenhuma avaliação
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Chicken and Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 Std. 50 Min
Roquefort Sauce
20 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min