Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Lamb Loin Roll
- 30 g olive oil
- 10 g Dijon mustard
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 4 lamb loins, boneless (approx. 120 g each)
- 500 g water
- 500 g sweet potatoes, diced (3 cm)
- 500 g black salsify, peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)
- 4 slices white sandwich bread (approx. 200 g)
Sauce and Finalisation
- 40 g unsalted butter, soft
- 40 g plain flour
- 50 g cream
- 50 g milk
-
1
meat stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- oil, for frying
- 2 sprigs fresh thyme, for garnishing (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3682 kJ / 879 kcal
- Proteína
- 34 g
- Hidratos de carbono
- 72 g
- Gordura
- 44 g
- Fibra
- 29 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 Std. 35 Min
Allergen Friendly Crispy Chicken Goujons
30 min
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50 min
Soya Milk Ice Cream
10h 15min
Galapagos Mocktail
10 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 5 Min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2h
Pumpkin and Spinach Pie
1 Std. 35 Min
Moroccan Lamb with Couscous
50 min
Cheesy Crust Pizza
2u. 20min
Prawn Tempura Rolls
2 Std. 40 Min
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2 Std. 10 Min