Dispositivos e acessórios
Griekse varkensstoofpot
Preparação 10min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
water500 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
basmati rijst250 g
-
uien in vier gesneden200 g
-
paprika, rode in vier gesneden, zaadjes verwijderd200 g
-
olijfolie30 g
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
paprikapoeder2 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
varkenshaasje in reepjes (1 x 1,5 cm)700 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
48.1 g
Energia
2420 kJ /
579 kcal
Gordura
14.7 g
Hidratos de carbono
63.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Snel op tafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mediterrane visschotel
1h 30min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nenhuma avaliação
Mediterrane kippenpastei
50min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Kip in perziksaus
40min
Viscurry
35min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kipfilets pizzaiola
55min