Dispositivos e acessórios
Zalm met venkel
Preparação 20min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd100 g
-
gember, vers25 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
water100 g
-
venkelknol in dunne reepjes600 g
-
fijn zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 tl
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
courgette50 g
-
zalmfilet, vers in 6 stukken800 g
-
zout naar eigen smaak
-
graanmosterd20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
28 g
Energia
1148 kJ /
280 kcal
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Leve de lente
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Pittige Goulash met Donker Bier
Nenhuma avaliação
Courgettesoep met munt
35min
Kweeperentaart
50min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Nenhuma avaliação
Zalm en venkel risotto
25min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Rode kool met appel
1h 10min