Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g uien, gehalveerd
- 25 g verse gember
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol, in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
- 20 g graanmosterd
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1148 kJ / 280 kcal
- Proteína
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 4 g
- Gordura
- 17 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Bloemkoolrijst poke bowl
Nenhuma avaliação
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 godz. 15 min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Vislasagne met courgette
1h
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Kabeljauw in tomatensaus
30min