Dispositivos e acessórios
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
Preparação 10min
Total 30min
1 portie
Ingredientes
-
aardappelen in stukken60 g
-
rode bieten in stukken100 g
-
rundvlees30 g
-
water400 g
-
vruchtenpuree bv. appelmoes40 g
-
koolzaadolie (10 g)2 ½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
998 kJ /
238 kcal
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Risottata met kip en champignons
40min
Pindakaas Crackers
35min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Nenhuma avaliação
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Nenhuma avaliação
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nenhuma avaliação
Pasta met crème van pistache
30min
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação