Dispositivos e acessórios
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
Preparação 10min
Total 30min
1 portie
Ingredientes
-
aardappelen in stukken60 g
-
rode bieten in stukken100 g
-
rundvlees30 g
-
water400 g
-
vruchtenpuree bv. appelmoes40 g
-
koolzaadolie (10 g)2 ½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
998 kJ /
238 kcal
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Nenhuma avaliação
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Pizza-Burrata
1h 40min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Nenhuma avaliação
Pistache Crème Brûlée
Nenhuma avaliação
Vegan moussaka
1h 50min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Nenhuma avaliação
Zonnige groentetaart
Nenhuma avaliação
Napolitaanse Pizza
Nenhuma avaliação