Dispositivos e acessórios
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
Preparação 10min
Total 30min
1 portie
Ingredientes
-
aardappelen in stukken60 g
-
rode bieten in stukken100 g
-
rundvlees30 g
-
water400 g
-
vruchtenpuree bv. appelmoes40 g
-
koolzaadolie (10 g)2 ½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
998 kJ /
238 kcal
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Pompoensoep met room
35min
Mediterraanse gebakjes
Nenhuma avaliação
Peperkoek met Honing
Nenhuma avaliação
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Pistache Kunafa Brownie
Nenhuma avaliação
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Nenhuma avaliação
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nenhuma avaliação
Spaghetti Bolognese
40min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nenhuma avaliação
Spaghetti carbonara
30min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Nenhuma avaliação