Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
TM6

Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)

4.4 ( 75 avaliações )

Ingredientes

  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 7 oz yellow onions in wedges
  • 4 large eggs
  • 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
    ou 1 stock cube
  • 30 oz water
  • 8 oz long-grain rice (18-20 min cooking time)
    ou 8 oz white short-grain rice (18-20 min cooking time)
  • 4 oz Canadian bacon cubed (see Tip)
  • 8 oz frozen mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans
  • 2 tbsp soy sauce to taste
  • sesame oil to garnish (opcional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
287.2 kcal / 1201.6 kJ
Proteína
13.9 g
Gordura
8 g
Hidratos de carbono
39.6 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
2.1 g
Sódio
517.2 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas