Dispositivos e acessórios
Vegan Huevos Rancheros
Preparação 40min
Total 4h 45min
4 portions
Ingredientes
Vegan Sour Cream
-
raw cashews5 oz
-
water plus extra to cover cashews4 oz
-
freshly squeezed lemon juice3 oz
-
nutritional yeast1 tsp
-
salt¼ tsp
Ranchero Sauce
-
vegan margarine1 oz
-
onion quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
poblano chili de-seeded, in pieces (1 in.)1
-
Roma tomatoes quartered5
-
water6 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
Black Beans
-
canned black beans drained, liquid reserved15 oz
-
dried Mexican oregano½ tsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
4 oz canned green chilies, dicedcanned Hatch green chilies, diced4 oz
Tofu Scramble
-
vegan margarine½ oz
-
tofu, medium firm drained, cubed (1 in.)14 oz
-
turmeric powder¼ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
Mexican tostadas4
-
avocado sliced, to taste
-
cilantro to garnish, to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1092 mg
Proteína
28 g
Energia
2364 kJ /
565 kcal
Gordura
27 g
Fibra
16 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Banana Peel "Pulled Pork"
30min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30min
Lentil Loaf
1h 10min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Vegan Cashew Sauté
35min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min