
Versões compatíveis
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Macadamia Ricotta
- 9 oz raw macadamia nuts (see Tip)
- water to soak
- 1 lemon
- 3 oz ice cubes
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp salt (see Tip) (opcional)
- ½ oz extra virgin olive oil
Pistachio Pesto
- 1 lemon
- 1 tsp salt
- 6 oz pistachio nuts, unsalted shelled
- 3 ½ oz fresh basil leaves only
- 2 oz fresh spinach leaves
- 8 oz extra virgin olive oil
Sun-Dried Tomato Pesto
-
7
oz sun-dried tomatoes
ou 7 oz sun-dried tomatoes, in oil drained - 7 oz Roma tomatoes halved
- ½ oz fresh basil leaves only
- 1 shallot halved
- 5 oz red bell pepper cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ oz lemon juice
- 1 oz agave
- 1 tsp salt
Herb Oil
- 1 oz fresh parsley, leaves only
- ½ oz fresh basil leaves only
- ½ oz fresh spinach leaves
- 8 oz extra virgin olive oil
Assembly
- 8 oz zucchini (approx. 6 in. long)
- salt to season
- ground black pepper to season
- 3 heirloom tomatoes (medium-sized)
- fresh basil e.g. petite Italian basil
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1395.6 kcal / 5839 kJ
- Proteína
- 19 g
- Gordura
- 133.2 g
- Hidratos de carbono
- 46.8 g
- Fibra
- 14.9 g
- Gordura saturada
- 20.4 g
- Sódio
- 1271.9 mg
Receitas alternativas
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Green Goddess Salad
10min
Chopped Asian Salad
20min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Basil Pesto
10min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Lentil Salad
35min
Southwest Quinoa
40min