Dispositivos e acessórios
Brown Rice Congee
Preparação 5min
Total 30min
3 portions
Ingredientes
-
minced meat (chicken or pork)200 g
-
toasted sesame oil3 tsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
garlic clove1
-
yellow onion30 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tbsp
-
brown rice rinsed150 g
-
water1300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
239 mg
Proteína
18 g
Energia
1186 kJ /
283 kcal
Gordura
4 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourishing Confinement Food
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
White Radish Pork Rib Soup
3h
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Nenhuma avaliação
Cassava Cake
1h 20min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Braised Rice Wine Fish
20min
Summer seafood soup
45min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Tomato-egg soup
20min
Chicken Congee
1h 30min