Dispositivos e acessórios
Pad kra pow
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
jasmine rice300 g
-
water1050 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
fresh bird's eye chillies trimmed and deseeded if preferred3
-
vegetable oil plus 2 teaspoons extra60 g
-
beef mince500 g
-
fish sauce60 g
-
oyster sauce60 g
-
caster sugar40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
green beans or snake beans, trimmed and cut into bite-size pieces100 g
-
fresh holy basil (approx. 15 g), leaves only (see Tips)½ bunch
-
whole eggs4
-
fried shallots to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2904.6 mg
Proteína
43.2 g
Energia
3501.4 kJ /
833.7 kcal
Gordura
38.9 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
9.8 g
Hidratos de carbono
76.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Matt Sinclair
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mee Goreng Mamak
15 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Sweet And Sour Prawns
25 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Braised Yee Mee
30 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Chicken Porridge
35 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min