Dispositivos e acessórios
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
Preparação 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
pork ribs cut into pieces (4-5 cm - see Tips)500 g
-
cornflour1 tbsp
-
vegetable oil20 g
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)50 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)30 g
-
rice wine vinegar50 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
886.2 mg
Proteína
40.7 g
Energia
3941.9 kJ /
942.2 kcal
Gordura
68.9 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
20.3 g
Hidratos de carbono
32.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Sweet and sour pork ribs
40min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised pork belly
55min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min