Dispositivos e acessórios
Chao qing cai (Chinese greens)
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
320.6 mg
Proteína
1.9 g
Energia
156.3 kJ /
37.2 kcal
Gordura
2.7 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
0.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stir Fried Whole Fish
20min
Hand Ripped Cabbage
20min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Mapo tofu
15min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Teochew Seafood Porridge
45min
Stir fried broccoli with carrot
15min