Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Blanched vegetables and vermicelli
- 1500 g water
- 85 g vermicelli noodles
- 100 g bean sprouts
- 100 g cabbage, cut in thin slices
- 110 g Indonesian yellow spice paste
- 600 g chicken thighs, bone in
- 5 makrut lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- ¼ tsp Chicken stock paste
Turmeric Chicken Soup
- 4 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 1 stalk celery, chopped, to garnish
- fried shallots, to garnish
- 2 lime, cut in wedges
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1638 kJ / 391.5 kcal
- Proteína
- 22.3 g
- Hidratos de carbono
- 21.1 g
- Gordura
- 24.4 g
- Gordura saturada
- 7.8 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sódio
- 721.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Indonesian yellow spice paste
40min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Hainanese chicken and rice
1h 50 min
Douhua (soybean curd)
10h 25 min
Simple pizza
1h 30min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Indonesian white spice paste
35 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min