Dispositivos e acessórios
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
Preparação 10min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
Blanched vegetables and vermicelli
-
water1500 g
-
vermicelli noodles85 g
-
bean sprouts100 g
-
cabbage cut in thin slices100 g
-
Indonesian yellow spice paste110 g
-
chicken thighs bone in600 g
-
makrut lime leaves5
-
fresh salam leaves3
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Chicken stock paste¼ tsp
Turmeric Chicken Soup
-
hard-boiled eggs peeled, cut in halves4
-
celery chopped, to garnish1 stalk
-
fried shallots to garnish
-
lime cut in wedges2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
721.6 mg
Proteína
22.3 g
Energia
1638 kJ /
391.5 kcal
Gordura
24.4 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
21.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indonesian
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Nenhuma avaliação
Indonesian yellow spice paste
40min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Spiced meatball soup (Bakso)
2h 25min
Beef Rendang
1h 35min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min