Dispositivos e acessórios
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
Preparação 10min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
Blanched vegetables and vermicelli
-
water1500 g
-
vermicelli noodles85 g
-
bean sprouts100 g
-
cabbage cut in thin slices100 g
-
Indonesian yellow spice paste110 g
-
chicken thighs bone in600 g
-
makrut lime leaves5
-
fresh salam leaves3
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Chicken stock paste¼ tsp
Turmeric Chicken Soup
-
hard-boiled eggs peeled, cut in halves4
-
celery chopped, to garnish1 stalk
-
fried shallots to garnish
-
lime cut in wedges2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
721.6 mg
Proteína
22.3 g
Energia
1638 kJ /
391.5 kcal
Gordura
24.4 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
21.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indonesian
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Balado Eggplant
50min
Nasi Lemak Basmati
30min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Ayam Masak Kicap
40min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Sambal Kangkung
10min
Mee Goreng Mamak
20min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Begedil Daging
30min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min