
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sous-vide Sausage Mixture
- 60 g onions quartered
- 60 g carrot peeled, cut in pieces
- 50 g celery cut in pieces
- 400 g pork sausage meat (see tip)
- 5 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches fine sea salt to taste
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
- 50 g dry white wine
- 2 Tbsp olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper to taste
- 1 tsp dried oregano
- fresh basil leaves for garnishing (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 433 kcal / 1811 kJ
- Proteína
- 17 g
- Gordura
- 36 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Fibra
- 4 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Sódio
- 878 mg
Receitas alternativas
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Courgetti Carbonara
40min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Nenhuma avaliação
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Padrón Pepper Pesto
4h 15min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Spaghetti Carbonara
40min
Pepper and Salami Sauce
45min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min