Dispositivos e acessórios
Gerookte zalm sneetjes
Preparação 10min
Total 2h 40min
6 porties
Ingredientes
Rijst basis
-
witte rijst300 g
-
water900 g
-
ei1
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
zachte boter40 g
Zalm
-
Parmezaanse kaas zonder korst, in blokjes (3 cm)50 g
-
verse bladpeterselie enkel de blaadjes2 takjes
-
zachte boter40 g
-
bloem40 g
-
currypoeder1 ½ tl
-
volle melk320 g
-
mayonaise (zie Tips)50 g
-
ei1
-
citroensap (ong. 1 citroen)40 g
-
gerookte zalm in stukken (2-3 cm)200 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
zout volgens smaak
-
gemalen zwarte peper volgens smaak
-
sesamzaad (opcional)½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
19.3 g
Energia
2127 kJ /
506 kcal
Gordura
26.3 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
48.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Back to school
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zalmtartaar
10min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Nenhuma avaliação
Rabarberijs
36h 25min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Aardbeiendaiquiri
10min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Proteïnepudding
6h 35min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Gegratineerde coquilles
25min
Geroerbakte groenten
10min